Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Korkuteli MYO'dan Kızılay'a kan bağışı

ANTALYA (AA) - Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akademisyenler, kan bağışında bulundu.Batı Akdeniz Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen kan...

Korkuteli MYO'dan Kızılay'a kan bağışı

ANTALYA (AA) - Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akademisyenler, kan bağışında bulundu.

Batı Akdeniz Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen kan bağışında, 40 ünite kan toplandı. Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu, kan bağışının hem verici hem de alıcı açısından yararlı olduğunu kaydetti. Balcıoğlu, "Kan bağışı etkinliği sosyal sorumluluğu ve başkasına yardım etme hissini sağlıyor. Kan bağışı kampanyamıza katılan öğrencilerimize, idare ve akademik personelimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Kızılay Kan Merkezi Doktoru Behçet Çırakkoca da yüksekokul öğrencilerinin kan bağışı konusunda bilinçli olduğunu belirtti. Çırakkoca, iki doktor ve iki hemşire ile kan bağışı kampanyası yürüttüklerini ifade ederek, "Burada topladığımız kanı merkezimizde tahlillerden geçiriyoruz. Kanların temiz ve kullanabilir olmaları sonucunda ilde ve ilçelerdeki hastanelere sevk ediyoruz. Bir kişiden aldığımız bir ünite kanı üçe ayırıyoruz'' diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber