Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Korkuteli’de Motosiklet Sürücülerine Ücretsiz Kask

Karayolları Trafik Haftası nedeniyle Korkuteli'de motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.

Korkuteli’de Motosiklet Sürücülerine Ücretsiz Kask

Karayolları Trafik Haftası nedeniyle Korkuteli'de motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Trafik haftası etkinleri kapsamında yaptıkları yol uygulamalarında motosiklet sürücülerine kask dağıttı.

Jandarma Trafik ekipleri Korkuteli-Elmalı karayolunda yaptıkları yol uygulamalarında kasksız motosiklet kullanıcılarını durdurarak uyarılarda bulundu. Sürücülere daha sonra kask dağıtan jandarma ekipleri, traktör ve römorklarında reflektör ve tepe lambaları olmayan sürücüleri de trafiği tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle uyardı.

Motosiklet sürücülerine önce uyarılarda bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim ekipleri, Jandarmanın görevinin trafik kanunlarını uygulamak ve bununla ilgili cezai işlem uygulamanın yanında, önleyici hizmet verip vatandaşların can güvenliğini de sağlamak olduğunu kaydetti. Trafiğe çıkan vatandaşların yaptıkları her hatanın başka insanların hayatını da tehlikeye attığını ifade eden ekipler, her kaskın belki de bir hayat kurtaracağının unutulmaması gerektiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber