Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Mayıs 2016 - 11:57 Yorum: 0

Korkuteli’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde gece saat 01:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öl..

Korkuteli’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

ANTALYA (İHA) Antalya’nın Korkuteli ilçesinde gece saat 01:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alaaddin Mahallesinden arkadaşının düğün merasiminden eve dönen Rıfat Zorbaz (49) idaresindeki 34 JF 6075 Plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, Korkuteli ilçe merkezi Burdur caddesi Yapı Kredi bankası önünde kaldırımdaki ağaca, daha sonra park halindeki 07 EPJ 71 Plakalı araca çarpıp devrildi. Kazada araç sürücü Rıfat Zorbaz olay yerinde yaşamanı yitirdi. Araç içinde bulunan Ömer Kaçar yaralı olarak Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazada yaralanan Ömer Kaçar, yaralı olarak Antalya’ya sevk edilirken, kazada ölen araç sürücü Rıfat Zorbaz, otopsi için Özel Medi Yaşam Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber