Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Temmuz 2016 - 10:28 Yorum: 0

Korodan konservatuvara

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu öğrencilerinden Tuna Karakaya ve Eda Naz Polat konservatuvarlı oldu.

Korodan konservatuvara

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu öğrencilerinden Tuna Karakaya ve Eda Naz Polat konservatuvarlı oldu. Öğrenciler, sadece bir yıl aldıkları müzik eğitiminin ardından Bilkent ve Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Bölümünü kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu öğrencilerinden 10 yaşındaki Tuna Karakaya ve Eda Naz Polat konservatuvarlı oldu. Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesinde bulunan Bin Çocuk Korosu'na bir yıl devam eden öğrenciler, nota bilgisi, işitme dersleri, solfej gibi teknik derslerin yanı sıra enstrüman çalmaya yönelik çalışmalara da katıldı.

Aldıkları eğitim sonunda Çankaya Belediyesinin düzenlediği etkinliklerde piyano konserleri veren Karakaya'nın yanı sıra solist olarak sahne alan Polat da büyük beğeni toplayarak dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yılsonunda girdikleri sınavla Bilkent ve Hacettepe Üniversitelerinin Konservatuvar Bölümünü kazanan öğrenciler, öğrenim yaşamlarına müzikle devam edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yaz-kış ücretsiz müzik eğitimi

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu, eğitim öğretim döneminin yanı sıra yaz aylarında da müzik çalışmalarını sürdürüyor. Gitar, piyano, keman, bağlama derslerinin yanı sıra üniversitelerin müzik bölümleri için sınavlara hazırlık çalışmaları da yapılıyor.

Uzman eğitmenler tarafından verilen ve tamamı ücretsiz olan derslere ilişkin ayrıntılı bilgi 229 67 52 numaralı telefondan alınabiliyor.

Korodan konservatuvara

Korodan konservatuvara

Korodan konservatuvara

Korodan konservatuvara

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber