Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 11:23 Yorum: 0

"Korona virüs salgınını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız"

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Alo 153 Çözüm Masası Çağrı Merkezi'nden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerini arayıp, herhangi...

'Korona virüs salgınını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız'

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Alo 153 Çözüm Masası Çağrı Merkezi'nden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerini arayıp, herhangi bir ihtiyaçlarını olup olamadığını sordu.

Korona virüs Covid-19 tedbirleri çerçevesinde dışarı çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları Alo 153 Çözüm Masası Çağrı Merkezi üzerinden arayan Başkan Işık, telefon görüşmesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Işık, onlardan ihtiyaç halinde Çözüm Masası'nı aramalarını istedi.

Görüşmede hemşehrilerinden dışarıya çıkmamalarını da rica eden Işık, bu salgını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaklarını ifade etti.

"Korona virüs salgınını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız"

"Korona virüs salgınını birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber