Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 31 Mart 2020 - 09:28 Yorum: 0

Korona virüse karşı banklar söküldü

Iğdır'da vatandaşların korona virüs tedbirlerini dikkate almayarak, sokak ve meydanlarda bulunan banklarda vakit geçirdiğini fark eden ekipler, çareyi bankları...

Korona virüse karşı banklar söküldü

Iğdır'da vatandaşların korona virüs tedbirlerini dikkate almayarak, sokak ve meydanlarda bulunan banklarda vakit geçirdiğini fark eden ekipler, çareyi bankları sökmekte buldu.

Kentte korona virüse ilişkin yapılan uyarıları dikkate almayan ve banklarda toplu oturan bazı vatandaşları gören belediye ekipleri çareyi bankları sökmekte buldu. Korona virüs tedbirleri kapsamında halkın sağlığı açısından vatandaşların toplu halde bir arada durmasını engellemek amacıyla oturma banklarının geçici olarak söküldüğü belirtildi. Belediyenin anons sistemi ve Camilerde sürekli anons yapılarak, korona virüs salgınına karşı vatandaşların dikkatli olmaları ve evden çıkmamaları konusunda uyarılar yapıldı.

Vatandaşlar tarafından koruma amaçlı kullanılan ve kullanıldıktan sonra sokağa atılan eldivenler ise gözden kaçmadı.

Korona virüse karşı banklar söküldü

Korona virüse karşı banklar söküldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber