Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Temmuz 2020 - 11:43 Yorum: 0

Koronavirüs artışı sonrası yeni önlemler masaya yatırıldı

Karabük'te son 1 aydır hızla artış gösteren Koronavirüs salgını dile ilgili yapılan çalışmalar ve alınacak yeni önlemlerin değerlendirildiği toplantı...

Koronavirüs artışı sonrası yeni önlemler masaya yatırıldı

Karabük'te son 1 aydır hızla artış gösteren Koronavirüs salgını dile ilgili yapılan çalışmalar ve alınacak yeni önlemlerin değerlendirildiği toplantı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, kentte artış gösteren Covid-19 vakaları ile ilgili güncel veriler değerlendirilirken, kontrollü sosyal hayat döneminde alınacak yeni önlem ve kararlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Fuat Gürel başkanlığında ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı tarafından salgın sürecine ilişkin güncel bilgilendirme yapılırken, sürveyans ve filyasyon çalışmaları, PCR test sayıları, vakaların oluşum süreçleri - analizleri, vakaların yoğun göründüğü bölgeler- işyerleri, alınan önlem ve tedbirlere uyum sürecinde yaşanan aksaklıklar, kontrollü sosyal hayat döneminde gerçekleştirilen işyeri denetimleri ve tüm sağlık birimlerinin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Diğer kurum amirleri tarafından da kendi sorumluluk alanları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca düğün, kına gibi organizasyonlarda uyulması gereken kurallar, alınması gereken tedbirler ile toplantıda yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak yeni kararlar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Koronavirüs artışı sonrası yeni önlemler masaya yatırıldı

Koronavirüs artışı sonrası yeni önlemler masaya yatırıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber