Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ağustos 2016 - 23:03 Yorum: 0

Korukır: "Genç oyunculara yatmayı öğretirsen yatarlar"

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Genç oyunculara yatmayı öğretirsen yatarlar" dedi.

Korukır: 'Genç oyunculara yatmayı öğretirsen yatarlar'

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Genç oyunculara yatmayı öğretirsen yatarlar" dedi. Korukır ayrıca üstüne koya koya gideceklerini belirtti.

Teknik Direktör Korukır, Adana Demirspor karılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısında zaman geçiren rakip takım oyuncularını eleştirdi. Genç oyunculara ne öğretilirse ileride de aynı şekilde davranmaya devam edeceğini vurgulayan Korukır, "Çocuklarıma teşekkür ediyorum. Onlarda da genç oyuncular var bizde de genç oyuncular var ama genç oyuncuları bu yaşta nasıl eğitirsen, sonucu da öyle olur. Yatmayı öğretirsen yatar, kalkmayı öğretirsen kalkar, oynamayı öğretirsen oynar. oyuncularımız, gol haricinde her şeyi yaptılar. Golü de buldular ama ofsayt olarak değerlendirdi. Maçla ilgili söyleyeceğim tek şey, tek kala oynanan bir maç oldu. Rakibimizin transfer yasağı vardı ama bizim de transfer yasağımız var. Yaş ortalaması da ise onların yaş ortalaması bizden daha yüksek. Bu güzel mücadelenin karşılığında gol olması lazımdı ama olmadı. Onu beceremedik. Biz bundan sonra üstüne koya koya gideceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber