Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Koruma altındaki çocuklardan Çanakkale gösterisi

KAYSERİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan çocuklar tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma...

Koruma altındaki çocuklardan Çanakkale gösterisi

KAYSERİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan çocuklar tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı hazırlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, Vali Yardımcıları ve Kaymakamların eşleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gül Düzgün, programda yaptığı konuşmada, Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybeden şehitleri rahmetle andı.

Çanakkale Zaferi'nin Türk tarihi için önemine değinen Düzgün,  "İnşallah, Allah bu millete bir daha İstiklal Savaşı yaşatmaz. Çocuğunun battaniyesiyle cephaneyi koruyan insanlar sayesinde buralara geldik. O nedenle çocuklarımıza Çanakkale ruhunu yaşatmamız, sahip olduğunuz imkanların temellerini onlara anlatmamız gerekir" diye konuştu.

Gül Düzgün, merkezde kalan çocukların Çanakkale ruhunu yaşatabilmek amacıyla program hazırlamaları karşısında duygulandığını belirterek, teşekkür etti.

Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ömer Bozkurt da Çanakkale’nin tarihte taşıdığı öneme işaret etti.

Programda, Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklar tarafından hazırlanan "Vatan Sağolsun" adlı tiyatro gösterisi ile "Çanakkale Destanı Oratoryosu" ve “Koca Seyit Onbaşı” adlı oyun sahnelendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber