Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ocak 2018 - 14:48 Yorum: 0

Koruma altındaki keçileri vurdular, suçüstü yakalandılar

Bingöl'de koruma altına bulunan 2 yaban keçisini vuran 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalanırken, keçi başına 13 bin TL cezai işlem uygulanacağı...

Koruma altındaki keçileri vurdular, suçüstü yakalandılar

Bingöl'de koruma altına bulunan 2 yaban keçisini vuran 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalanırken, keçi başına 13 bin TL cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Karlıova - Yedisu Kelhaş Vadisinde kaçak olarak avlanan kişiler olduğu ihbarı verilmesi üzerine Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti. Ekiplerin yaptığı çalışmada kaçak olarak avlanan şahısların yeri belirlendi. Düzenlenen operasyonda 4 kişi kaçak olarak avladıkları koruma altındaki 2 dağ keçisi ile suç üstü yakalandı. Dağ keçilerine el konulurken, 4 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi tarafından şahıslara vurdukları keçi başına 13 bin TL cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber