Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2019 - 09:33 Yorum: 0

Köse muhtarlarla bir araya geldi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamaklı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Köse muhtarlarla bir araya geldi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamaklı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Mamak Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen programa Köse'nin yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri, Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Hulusi Güngören ve Mamaklı muhtarlar katıldı.

Büyük bir aileyiz

İstişarenin önemine dikkat çeken Köse, "İstişarede bereket vardır. İstişare ile yapılan her çalışma yüz güldürür. Çünkü vatandaşımıza istediği hizmeti sunmak hem bizi hem de halkımızı memnun eder. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerin en ücra köşelere ulaşmasında en büyük yardımcılarımız muhtarlardır. Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızla biz çok büyük bir aile olduk" dedi.

Köse, Ekin Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi projesinin çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağının da müjdesini vererek, Mamak Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ve programa aldığı hizmetler hakkında mahalle muhtarlarına bilgilendirmede bulundu.

Muhtarlar tek tek söz aldı

Mamak'ta bulunan 64 mahalle muhtarına söz verilerek mahallelerin ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda konuşan Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Güngören de , Mamak'a hizmet için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, Köse'ye mahallelerde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Köse muhtarlarla bir araya geldi

Köse muhtarlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber