Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

KOSGEB’DEN imalatçı KOBİ’lere kredi desteği

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, imalat sanayisinde faaliyet gösteren KOBİ'lerin alacakları yerli makinelere KOSGEB tarafından...

KOSGEB’DEN imalatçı KOBİ’lere kredi desteği

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, imalat sanayisinde faaliyet gösteren KOBİ'lerin alacakları yerli makinelere KOSGEB tarafından 300 bin TL'ye kadar kredi desteği verileceğini açıkladı.

FATSO Başkanı Tayfun Karataş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "KOSGEB'dan imalatçı KOBİ'lere kredi faiz desteği verilecek. İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ'lerin alacakları yerli makinelere 300 Bin TL'ye kadar kredi faiz desteği sağlanacak. İlk 6 ayı ödemesiz toplamda 36 vadeli ve sıfır faizli makine kredisinden yararlanmak isteyen odamız üyelerinin, KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları veya kayıtlarını güncellemeleri hususunu saygılarımızla arz ederiz. Bu anlamda önemli bir destek ve bu destekten yararlanmak isteyen üyelerimiz bu fırsatları kaçırmasınlar. Bölgemizin ekonomisi adına önemli bir destek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber