Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Mart 2015 - 09:48 Yorum: 0

KOSGEB'den "telefon dolandırıcılığı" uyarısı

KIRKLARELİ (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi telefon dolandırıcılığı uyarısı yaptı.KOSGEB Kırklareli...

KOSGEB'den 'telefon dolandırıcılığı' uyarısı

KIRKLARELİ (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi telefon dolandırıcılığı uyarısı yaptı.

KOSGEB Kırklareli Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Altuntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KOSGEB adına arayarak çeşitli bahaneler ile işletmelerden para istendiğini söyledi.

Dolandırıcıların "Hibe destek kredisi çıktı. Belli bir ücret karşılığında belgeleri göndereceğiz" diyerek vatandaşları para yatırmaya ikna etmeye çalıştığını belirten Altuntaş, KOSGEB olarak işletmelerden belge parası talep etmediklerini vurguladı.

İşletmelerin bu tür telefonlara itibar etmemesini isteyen Altuntaş, şöyle konuştu:

"Danışmanlık hizmeti verdiklerini iddia eden bazı şahısların, işletme sahiplerini KOSGEB adına telefonla arayarak, 'KOSGEB’den hibe destek kredisi çıktı. Belli bir ücret karşılığında belgeleri göndereceğiz' ya da 'Bedel karşılığında KOSGEB destekleri ile ilgili broşür, kitap, doküman gibi materyaller göndereceğiz' diyerek, asılsız beyanlarla işletmeleri ikna etmeye çalıştıkları yönünde şikayetler alıyoruz. KOSGEB’in telefonla işletme sahiplerini arayıp, ücret karşılığında dergi gibi materyaller göndermeleri gibi bir uygulamaları yoktur. Bu tür telefonlara itibar etmeyin."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber