Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Köşker, bilim ve sanat merkezi inşaatını inceledi

KOCAELİ (AA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanmak üzere olan bilim ve sanat merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.İstasyon Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Köşker,...

Köşker, bilim ve sanat merkezi inşaatını inceledi

KOCAELİ (AA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanmak üzere olan bilim ve sanat merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İstasyon Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Köşker, daha sonra bilim ve sanat merkezi inşaatını gezdi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Köşker, burada yaptığı konuşmada, merkezde bilgi evi, kadınlar için fitness salonu, sağlık ocağı, muhtarlık ve birçok farklı hizmetin verileceğini ifade ederek, mahallenin bir semt meydanına da kavuşacağını kaydetti.

Merkezin, Topçular Köprülü Kavşağı'yla entegre olacağını belirten Köşker, bu önemli projeyle İstasyon Mahallesi'nin cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber