Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Ekim 2017 - 14:03 Yorum: 0

Köşk’te öğrenciler NASA ile buluştu

Aydın Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Fen Bilimleri Öğretmeni Bilge Varel'in rehberliğinde "NASA Astrobiyoloji Enstitüsü" ne canlı bağlanarak...

Köşk’te öğrenciler NASA ile buluştu

Aydın Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Fen Bilimleri Öğretmeni Bilge Varel'in rehberliğinde "NASA Astrobiyoloji Enstitüsü" ne canlı bağlanarak e-konferans gerçekleştirdi.

Aydın Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu'nda Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı desteği ile gerçekleştirilen e-konferansa, Amerika'da bulunan NASA Astrobiyoloji Enstitüsünde görev yapan SAGANET Astrobiyoloji Eğitim Platformu'nun kurucularından ve halen Harvard Üniversitesi Organizmik ve Evrimsel Biyoloji Bölümünde öğretim görevlisi olan Türk Astrobiyolog Dr. Betül Kacar katıldı. Öğrencileri astrobiyoloji hakkında bilgilendiren Dr. Kacar, öğrencilerin sorularını da cevaplayarak e-konferansa aktif olarak katılımlarını sağladı.

e-konferansa Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile birlikte , Altı Eylül Ortaokulu ve Köşk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de aralarında bulunduğu 100 kişilik bir öğrenci grubu ve öğretmenler katıldı.

Köşk’te öğrenciler NASA ile buluştu

Köşk’te öğrenciler NASA ile buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber