Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ağustos 2018 - 13:35 Yorum: 0

Kosova nakliye ihtiyaçları

Balkanların gelişmekte olan ülkesi Kosova ile tarihi bağlarımız ve köklü geçmişimizin bulunması dolayısı ile ticari ilişkilerimiz üst düzeyde seyretmekte olduğundan yıllık baz da önemli oranda ihracat rakamlarına ulaşmaktayız.

Kosova nakliye ihtiyaçları

Kosova’ya ihraç edilen her türlü ürün genellikle karayolu nakliyesi ile gerçekleşmekte, mevcut nakliye hizmetlerinde belli başlı birkaç firma boy göstermektedir.

Bu nakliye kuruluşları arasında çalışmaları ve kaliteli hizmet anlayışı ile öne çıkan firmalardan biri yirmi yılı aşkın zamandır sektörde faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Şah Lojistik’tir. Firmamız sahip bulunduğu C2 yetki belgesi bünyesinde çalıştırdığı yerli ve yabancı plakalı öz mal ve kiralık araçları ile CMR sigortası kapsamında güvenli taşıma hizmetleri sunmaktadır.

Kosova ihracat nakliye çalışmalarının yanı sıra Kosova’dan ülkemize ithalat ve ülkemiz üzerinden Asya ve Orta doğu ülkelerine üçüncü ülke kapsamlı transit yüklerin taşınmasını da tüm gereklilikleri ile yerine getire bilen firmamız arasında özel bir konuma sahip bulunuyor, gösterdiği üstün performansı, titizliği ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterileri tarafından özellikle tercih edilen kuruluş olma sıfatına sahiptir.

Ülkemizin tüm bölgelerinden Kosova’nın tüm şehirlerine ihracat yük taşıma hizmetleri sunmaya devam eden firmamız Şah Lojistik, İstanbul’da bulunan depolarımızdan her hafta düzenli çıkış yapmak suretiyle parsiyel ve kargo kapsamlı yük taşıma hizmetleri de verebilmektedir. Erenköy ve Murat Bey gümrüklerinden çıkış yapmak suretiyle İpsala sınır kapısı çıkışlı Yunanistan üzeri servis sağlayan firmamız komple ve parsiyel yükleri 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde Kosova şehirlerine gümrük veya adres teslimi yapabilecek şekilde sevkiyatlar yapabilmektedir.

Kosova çalışan nakliye firmaları içerisinde öne çıkan en belirgin özelliklerimizden birisi de her türlü yükün taşınmasına uygun araçlarımızın bulunmasıdır. Kuru yük taşımacılığı için tenteli tırlarımız, gabari dışı ağır nakliyat yük taşımacılığında lowbed dorse tırlarımız, soğuk zincir ürün nakliyesinde frigo dorse tırlarımız ve konteyner nakliyesine uygun açık dorse tırlarımızla sorunsuz nakliye ve kapsamlı lojistik hizmetleri sunmaya devam ediyoruz.

Kosova ihracat veya Kosova’dan ithalat kapsamında bulunan ticari kapsamlı her türlü yükünüzün nakliyesi ile ilgili firmamız ile günün her saatinde iletişime geçebilir beklentilerinize uygun şart ve navlun tekliflerimizi alabilirsiniz.

Haber kaynağı: Şah Lojistik

 
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber