Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

Kosovalı kadınlardan ESOB Başkanı Dinçer’e ziyaret

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, makamında ağırladığı Kosovalı kadınlara, Kosova ile bir kültür köprüsü...

Kosovalı kadınlardan ESOB Başkanı Dinçer’e ziyaret

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, makamında ağırladığı Kosovalı kadınlara, Kosova ile bir kültür köprüsü kurulması için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Kültür etkinlikleri kapsamında Mersin'e gelen Kosova Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları üyeleri, ESOB Başkanı Dinçer'i ziyaret ettiler. Kadın Kolları Başkanı Mahide Şabani, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin kültür etkinlikleri kapsamında Anadolu turnesi düzenlediklerini belirterek, bu bağlamda Mersin'i ziyaret ettiklerini ifade etti. Mersin'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiklerini kaydeden Şabani, "Bu bağlamda Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Talat Dinçer'i ziyaret etmenin gurunu yaşıyoruz. Amacımız, kendimizden bir parça gördüğümüz Türkiye'mizle birlik, beraberlik içerisinde etkinlikler gerçekleştirmek" dedi.

Başkan Dinçer de Kosova'daki soydaşları kendilerinden ayrı görmediklerini vurguladı. Makedonya ve Kosova'nın Türkiye için bir Avrupa kapısı olduğunu dile getiren Dincer, Türkiye'den yatırımcıların bölgeye ağırlık vermesi gerektiğinin altını çizdi. Dinçer, Kosova ile bir kültür köprüsü kurulması kapsamında üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber