Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ekim 2014 - 17:53 Yorum: 0

Kosova'nın Ankara Büyükelçisi Spahui, Kayseri'de

Spahui: "Kosova zor süreçlerden geçti ve dostların desteği sayesinde bağımsızlığımızı kazandık. Bu dost ülkelerin başında Türkiye geliyor"

Kosova'nın Ankara Büyükelçisi Spahui, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kosova'nın Ankara Büyükelçisi Avni Spahui, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı ziyaretlerde bulunmak için kente gelen Spahui, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ziyarette bulundu.

Spahui, Kayseri'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Özhaseki'yi çok başarılı bulduğunu ifade eden Spahui, hem başarılı çalışmaları yakından görmek hem de Kosova ile iş birliği konularını görüşmek için kente geldiklerini kaydetti.

Spahui, "Kosova zor süreçlerden geçti ve dostların desteği sayesinde bağımsızlığımızı kazandık. Bu dost ülkelerin başında Türkiye geliyor. Özellikle ekonomi alanında Türkiye ile iş birliğimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz. İş birliği ve kardeş belediye konusunda Kosova'ya gelmenizi isteriz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki de iki ülke arasındaki iş birliğinin geliştirilebileceğini belirtti.

Kayserili iş adamlarının ortak geçmiş dolayısıyla Kosova'da yatırıma sıcak bakabileceklerini vurgulayan Özhaseki, düzenlenecek toplantıyla Kayserili iş adamlarının bu ülkeye götürülebileceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber