Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:13 Yorum: 0

KOTO’dan, İl Emniyet Müdürü Denizci’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, son yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile atanan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde...

KOTO’dan, İl Emniyet Müdürü Denizci’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, son yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile atanan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu başkan yardımcısı Necmi Bulut, yönetim kurulu sayman üyesi Mikail Kayacı, yönetim kurulu üyeleri; Halil Baylam, Mehmet Akif Şen, Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz ve Yusuf Ziya Uludüz'ün yer aldığı KOTO heyeti, son yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile atanan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Başkan Barış, 13 bini aşkın üyesine hizmet veren Kocaeli Ticaret Odası'nın tarihi ve çalışmalarıyla ile ilgili bilgi sunarak, milli iradeyi hedef alan FETÖ/PDY terör örgütü başta olmak üzere, diğer tüm terör örgütleri ile mücadelesinde devletin yanında olduklarını vurguladı. KOTO'nun, 15 Temmuz hain darbe girişimi hemen öncesinde ve sonrasında FETÖ/PDY ile mücadelede Türkiye'nin ilk ve örnek kurumlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Barış, bu konuda da başarılı olduklarını da sözlerine ekledi. "Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü gerek KOTO gerekse ülke sevdalısı bireyler olarak taviz veremeyeceğimiz konuların en başında gelir" diyen Başkan Barış, Necati Denizci nezdinde tüm emniyet teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan da, Kocaeli'nin "Türkiye'nin ekonomi başkenti" olduğunu ifade ederek, "Gerekli görüldüğü her noktada emniyet teşkilatı ile işbirliği yapmaya hazırız" dedi. KOTO heyetine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, KOTO'yu gerek sosyal gerek ekonomik tüm alanlarda önemsediklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber