Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:24 Yorum: 0

Koto’dan Karamürsel’de Önce Ziyaret, Sonra İftar

Kocaeli Ticaret Odası 2016 yılı Ramazan ayının 5. İftar organizasyonunu 23 Haziran 2016 Perşembe akşamı Karamürsel'de yaptı.

Koto’dan Karamürsel’de Önce Ziyaret, Sonra İftar

Kocaeli Ticaret Odası 2016 yılı Ramazan ayının 5. İftar organizasyonunu 23 Haziran 2016 Perşembe akşamı Karamürsel'de yaptı.

Kocaeli Ticaret Odası'nın bu yıl 4.'sünü düzenlendiği 7 ilçede 7 iftar programı Karamürsel ilçesiyle devam etti. Kalyon Kafe'de düzenlenen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı Karamürsel iftarı, Kocaeli'nin en büyük kurumsal ailesi KOTO'nun Karamürselli üyelerini buluşturdu.

Kocaeli Ticaret Odası'nın Karamürsel programı, üye davet ve istişare ziyaretleriyle başladı. Günün erken saatlerinde Karamürsel'e giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOTO Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, meslek komiteleri temsilcileri, oda üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar programında Karamürselli oda üyelerine hitap eden Başkan Özdağ, "Odamızın üyelerimizle kucaklaşması, aynı ilçede faaliyet gösteren ticaret erbaplarını bir masanın etrafında toplanması ve böylelikle "Biz" olma duygusunu pekiştirmeyi amaçladığımız 7 ilçede 7 iftar programı kapsamında bu akşam Karamürsel'de bir iftar masasındayız. İftardan önce, gün içinde birçok üyelerimize ziyarette bulunduk. Sorunlarını dinledik taleplerini topladık. Bu yönüyle bu iftar programlarını hem odamızın üyelerimizle kaynaşmasını ve bütünleşmesini sağlıyor. Amaç bir olmak, beraber olmak, konuşmak, dertleşmek ve kaynaşmak" dedi.

Konuşmasında, Karamürsel'in çok özel bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Özdağ, ilçede ticari hayatı hareketlendirmek için arama konferansı yapılacağı da söyleyerek, "Kocaeli'nin her bir ilçesinin kendine has doğal güzellikleri ve ticari anlamda rekabet üstünlüğü sağlayan özellikleri var. Bugün Karamürsel denizi, mavi bayraklı plajı ve doğal güzellikleriyle Kocaeli'nin nefes aldığı bir ilçe. Bunun yanında çok kısa süre sonra kullanıma açılacak Osman Gazi Köprüsü ile önemli bir lojistik altyapısına kavuşacak Karamürsel biz iş insanlarına da önemli fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları görebilmek ve doğru değerlendirebilmek için Ramazan Bayramı'ndan sonra Karamürsel'de de ticari hayatı geliştirme arama konferansı düzenleyeceğiz. Daha önce İzmit, Derince ve Gölcük'te gerçekleştirdiğimiz arama konferanslarımızın Karamürsel organizasyonuna da yoğun katılımlarınızı arzu ediyoruz. Sizlerin görüş ve önerileriyle, Karamürsel'de ticari hayatı hareketlendirmenin yollarını geliştireceğiz ve ortaya çıkan sonuçları gerek merkezi gerek yerel idarecilerimizle paylaşacağız" diye konuştu.

Koto’dan Karamürsel’de Önce Ziyaret, Sonra İftar

Koto’dan Karamürsel’de Önce Ziyaret, Sonra İftar

Koto’dan Karamürsel’de Önce Ziyaret, Sonra İftar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber