Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Ekim 2014 - 09:58 Yorum: 0

Köy çocukları hayvanat bahçesini gezdi

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, köylü çocuklara hayvanat bahçesini gezdirdi.Şahinbey ilçesine bağlı Belen köyü ilköğretim okulunda...

Köy çocukları hayvanat bahçesini gezdi

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, köylü çocuklara hayvanat bahçesini gezdirdi.

Şahinbey ilçesine bağlı Belen köyü ilköğretim okulunda eğitim gören öğrenciler, askeri araçlarla hayvanat bahçesine getirildi. 

Bahçeye ilk kez geldiklerini belirten çocuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Manej alanında at binen öğrenciler, bir süre gezinti yaptı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen okul müdürü Seray Doğulu, öğrenciler güzel bir gün geçirdiğini, bu nedenle jandarma ekiplerine teşekkür ettiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber