Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Şubat 2018 - 12:13 Yorum: 0

Köy çocukları parka kavuştu

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Beşik köyüne çocuk oyun parkı yapıldı.

Köy çocukları parka kavuştu

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Beşik köyüne çocuk oyun parkı yapıldı. Büyük mutluluk yaşayan köy çocukları, yetkililere teşekkür etti.

Kızıltepe ilçesinde Beşik Köyü İlkokulu bahçesine çocuk oyun parkı yapıldı. Ekipler, salıncak ve kaydırakları kurarken ilk kez bir parka kavuşacak olan çocukların sevinçleri yüzlerine yansıdı. Öğretmenleri Murat Güneş, parkın kurulumunu merakla bekleyen çocukların bu anını ölümsüzleştirmek için cep telefonu kamerasına kaydetti. Çocuklar, parkı yapan yetkililere teşekkür etti.

Öğrencilerden Sedef Savucı, "Köyümüzde park olmadığı için oyun oynayamıyorduk. Devlet babamız bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz. Ayrıca parkta emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Öğrencilerden Hedla Güneş ise, park için çok mutlu olduğunu belirtti.

Köy çocukları parka kavuştu

Köy çocukları parka kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber