Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2016 - 11:13 Yorum: 0

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Selöz köyü sakinleri, kanalizasyon ve genişletme çalışmaları sonrası bozulan asfalt yollarının yeniden yapılmasını...

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Selöz köyü sakinleri, kanalizasyon ve genişletme çalışmaları sonrası bozulan asfalt yollarının yeniden yapılmasını bekliyor.

Kent merkezinden 10 dakikalık mesafede bulunan Selöz köyü sakinleri her gün toz bulutu içerisinden yaşamaktan bıktılar. Daha önce asfalt olan köy yolunun, kanalizasyon borularının yol kenarına alınmasının ardından bozulması sonucu vatandaşların toz bulutu altında kalması köylüleri çileden çıkardı. Konu hakkında İHA muhabirine açıklama yapan Köy Muhtarı Yaşar Yeyen, yaz ayına kadar çok güzel bir yolları olduğunu anlattı. Yazın kanalizasyon borularının yol kenarına alınmasının ardından yolların bozulduğunu söyleyen Yeyen, "Köylüler yolun bozulması yüzünden her araç geçtiğinde toz bulutu altında kalmaktan bıktılar. Duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Bozulan köy yolunun yeniden onarılması için çok uğraşmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Mezarlık girişi ile gölet yolu girişine kadar bir kilometrelik yolun asfalt yapılması için gerekli yerlere defalarca Bilecik İl Özel İdaresine dilekçe verdik, ama maalesef bir arpa boyu yol alamadık. Her gittiğimde bana "bugün, yarın" dediler. Bunun sebebini anlayamıyoruz. Yetkililere sesleniyoruz, tüm girişimlerimize rağmen köy içi yolumuz bir türlü asfalt yapılmadı. Her gün köyümüze yüzlerce araç gelip gidiyor. Toz saçan yoldan hasta olacağız. Sağlımızda bozulacak. Cam ve pencere açıldığında evlerin içi toz doluyor. Meyve ağaçlarımız tozdan etkilenmeye başladı. Yolumuz asfalt olmazsa çamurdan geçemeyiz" dedi.

"Yol genişleyince elektrik ve telefon direkleri yol ortasında kaldı"

Kanalizasyon çalışması sırasında köy içi yolu için genişletme çalışmaları yapıldığını anlatan Muhtar Yeyen, "Vatandaşlarımız yolun genişlemesi için tapulu arazilerini bağışladı. Yol genişleyince elektrik ve telefon direkleri yolun içinde kaldı. Direkleri yolun diğer tarafına alın diye Türk Telekom Bilecik İl Müdürlüğüne müracaatta bulundum. Geldiler baktılar fakat o günden bu güne kimse ilgilenmedi, işlem yapılmadı. Direkler yolda öylece bekliyorlar. Çok mağduruz. Biran önce bu mağduriyetimizin giderilmesini yetkililerden istiyoruz" dedi.

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

Köy halkı bozulan asfalt yollarının yapılmasını istiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber