Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Eylül 2017 - 10:18 Yorum: 0

Köy muhtarından köy hizmetleri binası karşısında tek kişilik pankartlı eylem

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Hacıhaliloğlu köyü muhtarı Samet Duyan, otomobiline astığı pankartla köy hizmetleri binası karşısında köyünün...

Köy muhtarından köy hizmetleri binası karşısında tek kişilik pankartlı eylem

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Hacıhaliloğlu köyü muhtarı Samet Duyan, otomobiline astığı pankartla köy hizmetleri binası karşısında köyünün yolunun yapılmadığı gerekçesiyle tek kişilik oturma eylemi başlattı.

İlginç olay Kadirli ilçesinde yaşandı. Üzerinde "600 metre yol için 60 defa kapınızı çaldım yapmadınız. Yolumuz yapılana kadar nöbetteyim" yazılı pankartı otomobiline asan muhtar Samet Duyan otomobili de Kurtuluş Mahallesi'ndeki köy hizmetleri binasının girişine durdurdu. Muhtar Samet Duyan, "İki yıldır köyümün 600 metrelik yolu yapılmadı. Hep sözler verildi ancak yapılmadı. Ben de en son çareyi böyle yapmakta buldum. Köyümün yolu yapılana kadar burada nöbetteyim" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber