Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2017 - 13:18 Yorum: 0

Köy tavukları geçim kapısı oldu

Balıkesir'in Havran ilçesinde, köy tavukları satan Ali Coşut, tavuk satıcılığının baba mesleği olduğunu söyledi.

Köy tavukları geçim kapısı oldu

Balıkesir'in Havran ilçesinde, köy tavukları satan Ali Coşut, tavuk satıcılığının baba mesleği olduğunu söyledi. Edremit ve Havran pazarlarında tezgah açan Coşut, köy tavuklarının yanı sıra bıldırcın, kınalı keklik ve süs tavukları da satıyor.

Edremit'de oturan 45 yaşındaki Ali Coşut, köy tavuklarından ekmek parası kazanıyor. İşi babasından devir aldığını anlatan Ali Coşut, işini severek yaptığını söyledi. Tavukları 20 ile 30, bıldırcınları 7 ve kınalı keklikleri de 50 liradan sattığını anlatan Ali Coşut, "Bu işi yıllardır babam yapıyordu. Şimdi o yaşlandı. İşi ben sürdürmeye çalışıyorum. Bahar ayları geldiği için satışlar arttı. Edremit ve Havran pazarlarında satış yapıyorum. İşimi severek yapıyorum" dedi.

Köy tavukları geçim kapısı oldu

Köy tavukları geçim kapısı oldu

Köy tavukları geçim kapısı oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber