Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Temmuz 2014 - 17:38 Yorum: 0

Köy yollarında asfaltlama çalışması

YALOVA (AA) - Yalova'da köy yollarında asfaltlama çalışmasının devam ettiği bildirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il sınırları dahilindeki hizmet ağı içerisinde bulunan köylerde...

Köy yollarında asfaltlama çalışması

YALOVA (AA) - Yalova'da köy yollarında asfaltlama çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il sınırları dahilindeki hizmet ağı içerisinde bulunan köylerde mevcut yolların standartını geliştirmek ve halka daha kolay ulaşım şartları oluşturmak için sıcak asfalt yapımına geçildiği bildirildi.

Yaklaşık 430 kilo metre köy yolunun asfalt, astar ve mıcır kaplamasının tamamlandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Valimiz Esengül Civelek'in talimatlarıyla kalıcı yatırım yapılması talebi ve çalışmalar neticesinde her yıl yapılan ancak trafik yoğunluğunun artması nedeniyle sathi kaplamanın bozulması ve tekrar tekrar ödenek sarf edilmesinin önüne geçilmek üzere sıcak asfalt yapımına hız verilmiştir. 2014'te yaklaşık 7 kilometre sıcak asfalt programı projelendirilmiş. Projenin gerçekleştirilmesi için 1 milyon 522 bin lira harcama yapılması kararlaştırılmıştır. Projenin ilk dilimi olan Yalova Merkez - Samanlı Köyü ile Termal-Akköy bağlantı yolunun 2 bin 100 metrelik kısmı ulaşıma açılma aşamasına gelmiş, ikinci etap olarak 2 bin 100 metrelik Altınova ilçesi Soğuksu Köyü bağlantı yolu sıcak asfalt çalışması başlatılmıştır."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber