Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 19 Ekim 2017 - 12:13 Yorum: 0

Köyceğiz Belediyesinin ’Evde bakım aracı’ yenilendi

Köyceğiz Belediyesinin yaşlı ve yatalak hastalara hizmet vermek amacıyla kurduğu "Evde bakım servisi'nin hizmet aracı yenilendi.

Köyceğiz Belediyesinin ’Evde bakım aracı’ yenilendi

Köyceğiz Belediyesinin yaşlı ve yatalak hastalara hizmet vermek amacıyla kurduğu "Evde bakım servisi'nin hizmet aracı yenilendi. Araç, tecrübeli ekibi ile mahallelerde engelli, yaşlı ve kimsesizlere hizmet verecek.

Evde bakım hizmetlerini 2016 yılı Temmuz ayında başlattıklarını hatırlatan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Ekibi kurduk. Hemşiremiz var, evi temizleyecek ekibimiz var. Evde bakım hizmeti için yeni aracımızı aldık. Şimdi evde bakım hizmetlerine hem engellilerimize hem de evde bakıma ihtiyacı olan büyüklerimize yönelik devam ediyoruz" dedi.

Servisi hizmete koydukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Başkan Ceylan, özverili çalışan sağlık ekibine de teşekkür ettiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber