Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:58 Yorum: 0

Köyceğiz’de 3 okula beyaz bayrak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca imzalanan protokol gereğince Köyceğiz'de üç okula beyaz bayrak asıldı.

Köyceğiz’de 3 okula beyaz bayrak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca imzalanan protokol gereğince Köyceğiz'de üç okula beyaz bayrak asıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan "Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü" ne uyan; Köyceğiz Anaokulu, Naip Hüseyin Anadolu Lisesi ve Köyceğiz Fen Lisesi'nin yönetici ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle plaket ve bayraklarını aldılar. Köyceğiz ilçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ katılımcıları makamında kabul etti.

Karabağ " Okullarını temiz ve düzenli tuttukları için başta sevgili öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. "Beyaz Bayrak" almak değil alınan bayrağı iki yılın sonunda da gönderden indirmemek gerekir. Ben bu konuda okullarımıza güveniyorum" dedi.

Törene katılan Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Fırat ise; "Sevgili öğrencilerimize ve okul yönetimine; "Beyaz Bayrak" alma kriterlerini yerine getirdikleri için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum." diyerek tebrik etti. Anaokulu Müdiresi Şengül Yaşar; "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bizleri bu konuda yüreklendirdiği için kurumum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Müdürü Latif Bütün de "Okulumuzdaki dezavantajlı bölümleri gidermemize yardımcı olduğu için Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz." dedikten sonra Fen Lisesi Müdürü Gürhan Karabacak "Beyza Bayrak almak için yaptığımız çalışmalar, görevlerimizin arasında olan işlerdir. Aldığımız bayrağı daha sonraki yıllarda da taşımayı hedefliyoruz." diyerek duygularını dile getirdiler.

Tören katılan öğrencilerin ortak düşüncesi ise "Temiz ve tertipli olmak bizim görevimiz. Okulumuzda görev yapan yardımcı hizmetlerden sorumlu abi ve ablalarımıza fazla iş bırakmamayı sorumluluğumuzun bir parçası olarak görüyoruz." diyerek görev ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber