Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 23:33 Yorum: 0

Köyceğiz’de trafik kazası; 1 ölü, 3 yaralı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, dede öldü.

Köyceğiz’de trafik kazası; 1 ölü, 3 yaralı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, dede öldü. Kızı ve torunu ağır yaralandı.

Kaza, Muğla Fethiye duble yolu Zeytinalanı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akif Uysal (73) idaresindeki 48 K 1202 plakalı otomobil ile Nevzat Çelik (51) idaresindeki 34 SCS 23 plakalı araç Zeytinalanı kavşağında çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan araçta sürücü Akif Uysal (73) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan kızı Büşra Yener (28), 3 yaşındaki torunu Ömer Faruk Yener ve diğer araç sürücüsü Nevzat Çelik yaralandı.

Görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri kaza yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ömer Faruk Yener ve Nevzat Çelik Köyceğiz Devlet Hastanesine, Büşra Yener ise Ortaca Özel Yücelen hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Büşra Yener Fethiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

Aynı yerde yaklaşık bir ay önce meydana gelen motosiklet kazasında da 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirten vatandaşlar yetkililere tepki gösterdiler.

Kazada yaşamını yitiren 73 yaşındaki Akif Uysal'ın cenazesi Köyceğiz Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Mahalle sakini Abdul Uysal, "burada bu kaçıncı ölüm, şu anda arkadaşlar yolu kapatmak üzere. Biz engel olduk ama yarın kapatılacak bu yol. Yetkililer bir ağacı kestirmiyorlar, bu yola çare düşünülmesi lazım. Lamba mı olacak alt geçit mi. Bunu istiyoruz. Ayda iki ölümlü kaza oldu. Bunun çaresinin bulunmasını istiyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber