Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ocak 2018 - 09:58 Yorum: 0

Köylerde alt yapı çalışmaları devam ediyor

Çanakkale'nin Çan ilçesinde yoğun bir şekilde devam eden dere ıslah çalışmaları hakkında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent...

Köylerde  alt  yapı çalışmaları devam ediyor

Çanakkale'nin Çan ilçesinde yoğun bir şekilde devam eden dere ıslah çalışmaları hakkında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan bilgi verdi. Turan, Çanakkale'nin tüm köylerinin ve İlçelerin alt yapı sorununun en kısa sürede ortadan kalkacağını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale'mizin alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son yıllarda yapılan gerek ıslah çalışmalarında gerekse üst yapı çalışmalarında büyük bir ivme kazandık. Şehrimizin her bir karış toprağından verim almak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda Çan ilçemizin Çomaklı, Bahadırlı, Yuvalar, Hacılar, Kumarlar ve Derenti köylerinin dere ıslah çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan çalışmalarla beraber köylerimizi doğacak olası bir taşkına karşı korumaya almış olduk. Köylere yapılan çalışmaların toplam maliyeti 5.178.140 TL. Köylerimizin doğal yapısını bozmadan kalkındırmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki en kısa zamanda alt ve üst yapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu anlamda çalışmalarda emeği bulunan Devlet Su İşleri Müdürlüğümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Çanakkalemiz son yılların parlayan yıldızı olmaya devam ediyor" dedi.

Köylerde alt yapı çalışmaları devam ediyor

Köylerde alt yapı çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber