Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 09:43 Yorum: 0

"Köylerde spor alanları oluşturuyoruz" projesi

Proje ile iki köye basketbol, futbol sahaları ile fitness alanları oluşturulacak

'Köylerde spor alanları oluşturuyoruz' projesi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Taner Özgüven, "köylerde spor alanları oluşturuyoruz" projesi hazırladıklarını bildirdi.

Özgüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Proje kapsamında Lüleburgaz ilçesine bağlı Yenibedir ve Ertuğrul köylerinde basketbol, futbol sahaları ile fitness alanları oluşturulacağını söyledi.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın Sosyo Ekonomik Destek Programı kapsamında hazırlanan projenin onay beklediğini hatırlatan Özgüven, projenin 80 bin lira bütçe ile yürütüleceğini belirtti.

Projenin köylerin talepleri doğrultusunda hazırlandığını ifade eden Özgüven, "Kırklareli sporu seven bir halk. İki köyde yaşayan vatandaşların bizden spor alanları oluşturulması için talepleri oldu. Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak "köylerde spor alanları oluşturuyoruz" projesi hazırlayarak Trakya Kalkınma Ajansı'na sunduk. Projenin onaylanmasının ardından Yenibedir ve Ertuğrul köylerinde spor alanı oluşturacağız" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber