Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Ocak 2021 - 12:29 Yorum: 0

Köylerdeki metruk binalar yıkılıyor

Kütahya'nın Simav ilçesinde, metruk evlerin yıkımı ile ilgili yürürlükteki yasa ve yönetmelikler doğrultusunda, emniyet ve sağlık açısından riskli...

Köylerdeki metruk binalar yıkılıyor

Kütahya'nın Simav ilçesinde, metruk evlerin yıkımı ile ilgili yürürlükteki yasa ve yönetmelikler doğrultusunda, emniyet ve sağlık açısından riskli binalarda yıkım çalışmaları yapılıyor.

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, 2020 yılı sonu itibariyle risk taşıyan metruk binalardan 176'sının yıkım işini gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaymakam Halim, "2021 yılının ilk köy ziyaretini Beyce ve Gümüşsu köylerine yaptık. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak, köylerimizin alt ve üst yapı çalışmaları başta olmak üzere yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışıyoruz. Beyce Köy'de 2, Gümüşsu Köyü'nde 1 metruk binayı yıktık. Metruk bina yıkım işi, Köy Muhtarları ve köy halkı tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber