Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Köylere bayram müjdesi

AK Parti milletvekillerinin girişimleri sonrasında köylere giden hizmetin aksamaması adına 30 milyonluk ödenek çıkartıldı.

Köylere bayram müjdesi

AK Parti milletvekillerinin girişimleri sonrasında köylere giden hizmetin aksamaması adına 30 milyonluk ödenek çıkartıldı.

Çıkartılan ödenekle ilgili konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, köylerin altyapısı içme suyu ve üst yapı çalışmalarının yapılması için çıkartılan ödeneğin önemli olduğunu söyledi.

Yapılan çalışmaların çıkartılan ödenekle daha büyük bir ivme kazandığını ifade eden Dulkadiroğlu, "Köylerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için İl Özel İdaresi tüm gücüyle çalışmaktadır. Bu çalışmalarımız ayrılan 30 milyon liralık ödenekle daha da bir ivme kazanmış olup, köylerimiz bu paydan haklarını en iyi şekilde alacaklardır."dedi.

Nüfusu 200'ün altında olan köylere kilit parke yapımı ve su şebekesi yapımı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Dulkadiroğlu, "Nüfusu 200'ün altında olan köylerimize Kilit parke ve su şebekesi yapımı, nüfusu 200'ün üstünde olan köylerde ise kanalizasyon yapımı, su isale hatlarının kolektör sistemine geçişi, üst yapı çalışmaları ve köy grup yollarının asfaltlarının yenilenmesi gibi çalışmalara planlanmıştır. Ayrılan bu ödenekle tüm köylerimize eşit miktarlarda yatırım yapılmış olacaktır."diye konuştu.

Yapılacak çalışmalarda katkısı olacak olan işçilere teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Dulkadiroğlu, desteklerini esirgemeyen milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Vali Necati Şentürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan'e ve il genel meclis üyelerine de şükranlarını iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber