Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Nisan 2014 - 13:28 Yorum: 0

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı

Pazaryeri ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2014 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı

BİLECİK (AA) - Pazaryeri ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2014 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı yapıldı.

Pazaryeri Kaymakamlığı Köylere Hizmet Birliği, yerel seçimlerde il genel meclisi üyeleri ve köy muhtarlarının değişmesi nedeniyle birlik encümenlerinin belirlenmesi için olağanüstü toplandı.

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda Birlik Başkanı ve Kaymakam vekili Eyüp Kaykaç, il genel meclis üyeleri Mahir Küçük ve Haluk Filizli ile 24 köy muhtarının katıldığı genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dönem başına kadar görev yapacak olan birlik encümeni üyeleri seçimi yapıldı.

Birlik encümenliğine il genel meclis üyeleri Mahir Küçük ve Halik Filizli ile Alınca köyü muhtarı Sezai Güral ve Güde köyü muhtarı Metin Turan getirildi.

Kaykaç, seçimlerde göreve gelen il genel meclis üyelerine ve muhtarlara hayırlı olsun temennisinde bulanarak, önceki dönemde il genel meclis üyeliği yapan Hüseyin Ünal ve Nazmi Ceyhan'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber