Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

Köylü gençlerden sahil temizliği

Bursa'nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Müşküle sakini gençlerle sahil temizliği yaptı.

Köylü gençlerden sahil temizliği

Bursa'nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Müşküle sakini gençlerle sahil temizliği yaptı.

Müşküle Muhtarlığı ve gönüllü gençlerin sahil temizliği seferberliğine Belediye Başkanı Osman Sargın da destek verdi. Bilhassa hafta sonları vatandaşların piknik için akın ettiği yerlerden yığınla çöp toplandı. Mesire yerlerinden çıkan çöpler herkesi şaşırttı.

Başkan Osman Sargın, çevreci gençleri tebrik ederek, "Gençlerin bu örnek davranışı inşallah bazı olumlu gelişmelerin başlamasına vesile olur. Böylesine güzel mekânların çöpten geçilmemesi ayıp. Piknik yapan vatandaşlarımızdan çöplerini etrafa atmamalarını rica ediyorum. İznik'in vitrini olma sahil şeridini temiz tutalım. Herkesin belki de uykuda olduğu bir vakitte bu fedakârlığı gösteren Müşküle muhtarımıza ve gençlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber