Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2014 - 19:03 Yorum: 0

Köylü kadınlar lunapark ile tanıştı

Yunusemre Belediyesi, Yutdağı bölgesindeki köylerde çiftçilikle uğraşan kadınları lunaparka götürdü

Köylü kadınlar lunapark ile tanıştı

MANİSA (AA) - Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı bölgesindeki köylerde çiftçilikle uğraşan kadınlara yönelik hazırladığı proje kapsamında lunaparka gelerek eğlendiler. Çarpışan arabalara binen kadınlar ilginç görüntüler oluşturdu.  

Şehir merkezinde uzakta yaşayan kadınlar, Yunusemre Belediyesi'nin başlattığı ''Ver Elini Manisa'' projesi kapsamında Manisa'yı gezmelerinin ardından lunaparkta eğlenmenin mutluluğunu yaşadı.

Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel öncülüğünde belediye ekiplerince Siyekli Mahallesi'nden alınan 21  kadın şehir merkezinde kurulan iftar sofrasında oruçlarını açtı.

Ardından şehirde tur atan kadınlar Ramazan ayı dolayısıyla kurulan lunaparka getirildi. belediye başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ile bir araya gelen kadınlar çarpışan arabaya binmek istedi. 

Genelde çiftçilikle uğraşan kadınların çarpışan arabaya binmeleri ise renkli görüntülere sahne oldu. Hayatlarında ilk defa lunaparkta eğlenen kadınların çarpışan araba macerasına Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da ortak oldu. Kaya, 59 yaşında olan Hafize Çalışkan ile birlikte çarpışan arabaya bindi.

Çarpışan arabaya binen Hafize Çalışkan, "Böyle bir etkinliği daha önce hiç görmedim. Başkanla çarpışan arabaya bindik. Hayatımda daha önce hiç binmedim. Binecek misin dediler bende bindim. Çok güzelmiş. Bundan sonra her zaman gelsen binerim. Köyde merkebe biniyordum, burada çarpışan arabaya bindim. 59 yaşındayım çarpışan arabaya bindim. Yunusemre Belediyesi'ne ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

 Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ise daha önce çocuklar için yaptıkları projenin bir benzerini kadınlar için yaptıklarını belirterek, ''Bu sene ilk senemiz. Bütün köylerdeki kadınları getirmemiz mümkün değil ama her ramazanda ve yaz bütününe bu projeyi yayabiliriz'' diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber