Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 12:28 Yorum: 0

Köylü pazarları Yenimahallelilerin beğenisine sunuldu

Yenimahalle Belediyesi, üreticilerle tüketicileri köylü pazarlarında buluşturuyor.

Köylü pazarları Yenimahallelilerin beğenisine sunuldu

Yenimahalle Belediyesi, üreticilerle tüketicileri köylü pazarlarında buluşturuyor.

İlçede ekonomik hayatın canlanması, vatandaşların sağlıklı ürünlerle buluşması amacıyla projelendirilen köylü pazarları, Yenimahalle merkez ve Batıkent ilk yerleşim pazar yerinde hizmet vermeye başladı.

Hal ürünlerinin girişine kesinlikle izin verilmeyen köylü pazarlarında, çevre il, ilçe ve köylerdeki üreticiler, yetiştirdikleri sebze ve meyveleri en uygun fiyatla görücüye çıkardı.

Tarladan pazara

Ziraat odasına kayıtlı olan tüm üretici ve köylüler bu pazarlarda, yetiştirdikleri her türlü doğal ürünü doğrudan halka daha az maliyetle pazarlayabiliyor. Doğal ve taze ürün almak isteyen Yenimahalleliler de belediye ekiplerinin denetimindeki bu pazarlarda güvenle alışverişin tadına varıyor.

Müracaatlar sürüyor

Köylü pazarları; her pazartesi ilk yerleşim mahallesi Batıkent kapalı pazar yerinde ve her perşembe Yenimahalle kapalı pazar yeri ve sosyal tesislerinde ilçe sakinlerine hizmet verecek.

Köylü pazarlarında, stant açarak ürünlerini satmak isteyen üreticiler, kimlik fotokopileri ve Ziraat Odası'ndan alınan üretici belgeleri ile Yenimahalle Merkez Zabıta Karakolu'na müracaat edebilecek, 315 65 78 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber