Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Aralık 2014 - 16:18 Yorum: 0

Köylülerden yol eylemi

Çaylıoğlu köyü sakinleri, Ereğli-Devrek karayolunun 12 yıldır tamamlanmadığını öne sürerek eylem yaptı

Köylülerden yol eylemi

ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde Çaylıoğlu köyü sakinleri, Ereğli-Devrek karayolunun 12 yıldır tamamlanmadığını öne sürerek eylem yaptı.

Köy meydanında ellerindeki dövizlerle toplanan köy sakinleri adına konuşan muhtar Şanver Aktağ, Ereğli ile Devrek ilçelerini birbirine bağlayacak karayolunun tamamlanamaması nedeniyle ulaşımda ciddi sorunlar yaşadıklarını söyledi.

İlçe merkezine uzaklığı nedeniyle köylülerin mağdur duruma düştüğünü belirten Aktağ, “Olacak iş değil, halkımız hizmet bekliyor, üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama hizmet noktasında destek alamıyoruz. 12 yıldır Ereğli-Devrek yolu tamamlanamadı ve bölge halkı mağdur edildi. Yol çalışması başladı ancak çeşitli gerekçeler ile sonuçlandırılamadı. Halkımızın artık dayanacak gücü kalmadı. Eylemlerimize devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber