Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 22 Ağustos 2019 - 13:08 Yorum: 0

Köylülere hem eğitim hem muayene

Akçakoca Sağlık Müdürlüğü ekipleri gezici sağlık ekiplerince ilçeye bağlı bazı köylerde kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı ile ilgili eğitim...

Köylülere hem eğitim hem muayene

Akçakoca Sağlık Müdürlüğü ekipleri gezici sağlık ekiplerince ilçeye bağlı bazı köylerde kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı ile ilgili eğitim verilerek köylüler muayene edildi.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı tedbirleri kapsamında Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri Göktepe köyünde köylüleri muayene etti. Müdürlüğe bağlı gezici sağlık aracı ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında köylülere genel muayene ve diş taraması yapıldı. Ayrıca taramaya katılanlara kırım Kongo kanamlı ateşi ve güneş çarpması konularında da eğitim verildi. İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından koordine edilen taramada ayrıca köylülere iş sağlığı güvenliği ve işçi sosyal hakları ile ilgili de eğitimle verildi.

Köylülere hem eğitim hem muayene

Köylülere hem eğitim hem muayene

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber