Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Eylül 2022 - 15:18 Yorum: 0

Köylülerin topladığı kestane tezgahlarda yerini aldı: Kilogramı 50 TL’den satılıyor

Kastamonu'da vatandaşlar tarafından ormanlık alanda toplanan kestaneler, tezgahlarda yerini aldı.

Köylülerin topladığı kestane tezgahlarda yerini aldı: Kilogramı 50 TL’den satılıyor

Kastamonu'da vatandaşlar tarafından ormanlık alanda toplanan kestaneler, tezgahlarda yerini aldı. Kilogramı 50 TL'den satılmaya başlanan kestanenin fiyatının ilerleyen günlerde düşmesi bekleniyor.

Kastamonu'da sezonunun başlaması ile birlikte semt pazarları ve marketlerde kestane satılmaya başlandı. Vatandaşlar tarafından ormanlık alanlardan toplanan kestaneler, tezgahlarda yerini almaya başlandı. Kilogramı 50 TL'den satılmaya başlayan kestanenin fiyatının ilerleyen günlerde düşmesi bekleniyor.

Semt pazarında kestane satmaya başlayan esnaf Ayhan Köprülüoğlu, kestane bolluğunun yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Bu sezonun İlk Kestane mahsulü tezgahlarımızda yer aldı. Geçen sene kestane sezonumuz çok güzel geçmişti. Bu sene de inşallah iyi olur. Beklentilerimiz sezonun bol geçmesidir. Tezgahlarda ilk yerini kestanemizin 50 TL'den satışa sunuyoruz. Kestanemiz bollaştıkça da fiyatların 15 ile 20 TL arasında seyredeceğini tahmin ediyoruz. Yeni mahsulümüz hayırlı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber