Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Şubat 2022 - 10:53 Yorum: 0

Kozan’da asfalt ve minare çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Kozan'da sıcak asfalt kaplama çalışmalarını bitirip yolları vatandaşların...

Kozan’da asfalt ve minare çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Kozan'da sıcak asfalt kaplama çalışmalarını bitirip yolları vatandaşların hizmetine açarken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise camilerde minare yapım işlerine devam ediyor.

Kozan'ın en işlek bulvarlarından olan Turgut Özal Bulvarı'nı 3953 ton, Fehmi Özel Türkay Caddesi'ni ise 2025 ton bitümlü sıcak asfalt ile kaplayan Büyükşehir ekipleri, yol çizgilerinin de çekilmesi ile yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşlardan gelen çeşitli talepler için de harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi, Damyeri Köyü Memişli Mahallesi ile Tepecikören Köyü Ustalar Mahallesi'nde minare yapım işlerine devam ediyor. Her iki camide de çalışmalarını sürdüren ekipler, minareleri yükseltmeye başladı. Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber