Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Ağustos 2022 - 10:23 Yorum: 0

Kozan’da çöp konteynerleri tamir edilerek yeniden hizmete sunuldu

Adana'nın Kozan ilçesinde kentin çeşitli noktalarında tahrip olan ve hurdaya ayrılan çöp konteynerleri yeniden tamir edilerek hizmete sunuldu.

Kozan’da çöp konteynerleri tamir edilerek yeniden hizmete sunuldu

Adana'nın Kozan ilçesinde kentin çeşitli noktalarında tahrip olan ve hurdaya ayrılan çöp konteynerleri yeniden tamir edilerek hizmete sunuldu.

Kozan Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından atıl durumda bulunan 450 adet çöp konteynerini çürük olanları önce tamir edildi ardından rengârenk boyanarak halkın hizmetine yeniden sunuldu.

Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Mesut Işık, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile ilçede zarar görmüş tahrip olmuş konteynerlerin toplanarak yeniden bakım ve tamirlerinin yapıldığını söyledi. Kozan'ın portakalını simgeleyen turuncu, yeşil renkte boyanan konteynerlerin kentin çeşitli noktalarına konulduğunu belirten Işık, "Çöp kutularını hurdaya ayırmak yerine tamir ve bakımlarını yaptık. Özellikle dip kısımları ve tekerleri eriyen konteynerlere yeni plaklar eklenip eskimiş tekerler değiştirildi, bu sayede 1 milyon TL'lik tasarruf sağlandı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber