Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Eylül 2014 - 20:13 Yorum: 0

Kozan'da mezarlık temizleme çalışmaları

ADANA (AA) - Kozan ilçesinde, belediyenin mezarlıklarda başlattığı çalışma kapsamında, 50 mahalledeki  130 mezarlığın bakım ve temizliğinin tamamlandığı bildirildi.Belediye Başkanı...

Kozan'da mezarlık temizleme çalışmaları

ADANA (AA) - Kozan ilçesinde, belediyenin mezarlıklarda başlattığı çalışma kapsamında, 50 mahalledeki  130 mezarlığın bakım ve temizliğinin tamamlandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaptığı açıklamada, muhtarlardan gelen talepleri değerlendirerek mezarlıklarda temizlik çalışması başlattıklarını söyledi.

Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 5 ekiple yürütülen çalışmalarda 50 mahalleye ait 130 mezarlığın temizlendiğini belirtti.

İlçedeki tüm mezarlıkları temizleyene kadar çalışmaların devam edeceğini ifade eden Öztürk, "Mezarlıklar, manevi açıdan önem verdiğimiz yerlerdendir. İnancımıza göre de mezarlıklarımız temiz ve bakımlı olmalıdır. Bu sebeple özellikle bayramda yapılacak yoğun kabir ziyaretlerini de dikkate alarak bakım ve temizlik çalışmasını hedeflediğimiz tarihe kadar tamamlamaya gayret edeceğiz” dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber