Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 04:58 Yorum: 0

Kozan'da şehit aileleri ve gaziler için iftar programı

ADANA (AA) - Kozan Kaymakamlığı'nca, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.İlçe belediyesine ait SODES Düşler Alemi Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam...

Kozan'da şehit aileleri ve gaziler için iftar programı

ADANA (AA) - Kozan Kaymakamlığı'nca, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

İlçe belediyesine ait SODES Düşler Alemi Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Avni Oral, ramazanın birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı özel bir ay olduğunu anımsattı.

Oral, vatan için kan dökmüş, can vermiş şehitlerin aileleri ile gazilere minnettarlık ifade etmek için bir araya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Dünyamıza ve çevremizdeki ülkelerimize baktığımız zaman, maalesef özellikle İslam dünyası, sürekli kan, gözyaşı ve savaş ortamında bir dünyayı bizim önümüze sunuyor. Maalesef, Müslümanlıkla, İslamiyet ile yan yana gelmeyecek ifadeler ve durumları görüyoruz, yaşıyoruz. Bu durum hem kalbimizi hem vicdanımızı yaralıyor.  İslam alemi, Türk alemi bir olsun, beraber olsun. İslam alemindeki bu savaşı gördüğümüzde, bizim ne kadar şanslı olduğumuzu, ne kadar şükretmemiz gerektiğini anlıyoruz. İşte, vatanımızda bir ve beraber rahat şekilde yaşıyorsak, bu anlamdaki en büyük katkıyı en büyük teminatı veren bu vatan için kan dökmüş, can vermiş şehitlerimiz ile gazilerimiz sayesinde yaşıyoruz."

Belediye Başkanı Musa Öztürk de memleketin geleceği, güzel çocukların pırıl pırıl bir ülkede eğitim görmeleri, büyümeleri ve yaşamaları için şehit ve gazi olan vatan evlatlarını şükran, minnet ve saygıyla andıklarını ifade etti.

Oral, Öztürk ve Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, masaları gezerek şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.

Etkinlik okunan dualarla sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber