Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Temmuz 2018 - 15:28 Yorum: 0

Kozmik Oda davasında mütalaa açıklandı

Kozmik Odada Kumpas davasında mütalaa açıklandı. Davada eski hakimler Nihal Uslu ve Halil İbrahim Kütük'e 10 buçuk yıldan 23 yıla kadar hapis cezası...

Kozmik Oda davasında mütalaa açıklandı

Kozmik Odada Kumpas davasında mütalaa açıklandı. Davada eski hakimler Nihal Uslu ve Halil İbrahim Kütük'e 10 buçuk yıldan 23 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.

Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülmeye devam eden Kozmik Odada Kumpas davasında esas hakkındaki mütalaa açıklandı. Davada yer alan sanıklarından eski hakimler Nihal Uslu ve Halil İbrahim Kütük'e 10 buçuk yıldan 23 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.

Kozmik Oda soruşturmasının, devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgi ve belgeleri hukuka aykırı şekilde temin etmeye yönelik oluşturulan örgütsel plan çerçevesinde kurgulandığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber