Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 10 Temmuz 2019 - 15:03 Yorum: 0

KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgeleri açıklandı

220 Temmuz günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans (Alan Bilgisi) 1'inci oturum, 2'nci oturum, 3'üncü oturum sınav giriş belgeleri...

KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgeleri açıklandı

220 Temmuz günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans (Alan Bilgisi) 1'inci oturum, 2'nci oturum, 3'üncü oturum sınav giriş belgeleri açıklandı.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "20 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1'inci Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2'nci Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 21 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3'üncü Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır" ifadeleri yer aldı. Adaylar, sınava girecekleri yeri gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM'nin internet sitesinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber