Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Nisan 2015 - 13:33 Yorum: 0

KPSS operasyonu kapsamında bir çok öğretmen gözaltına alındı

Ankara merkezli düzenlenen KPSS operasyonu kapsamında bir çok öğretmen gözaltına alındı.

KPSS operasyonu kapsamında bir çok öğretmen gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 2010 yılında düzenlenen KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma sabah saatlerinde 21 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan öğretmenlerde bulunuyor.

İŞTE İLLERDEN GELEN GÖZALTI HABERLERİ

Bitlis'te bir öğretmen gözaltına alındı

KPSS'de usulsüzlük iddialarına yönelik Ankara merkezli 21 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir öğretmen gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2010 yılında yapılan KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine Ankara merkezli 21 ilde başlatılan operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan ve kimliği açıklanmayan bir öğretmeni Bitlis'in Tatvan ilçesinde gözaltına aldı.

Çorum'da bir öğretmen gözaltına alındı

Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Çorum'da bir öğretmen gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, özel bir dershanede çalışan öğretmen Fatih A, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Şüpheli Fatih A, sağlık kontrolünün ardından Ankara'ya gönderildi.

Isparta'da bir öğretim görevlisi gözaltına alındı

KPSS'de usulsüzlük iddialarına yönelik Ankara merkezli 21 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında Isparta'da, bir öğretim görevlisi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim görevlisi A.A'yı, kent merkezinde gözaltına aldı.

Malatya'da, biri araştırma görevlisi iki kişi gözaltına alındı

KPSS'de usulsüzlük iddialarına yönelik Ankara merkezli 21 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında Malatya'da iki kişi gözaltına alındı.

Ankara merkezli 21 ilde başlatılan operasyonlar kapsamında, İnönü Üniversitesinde araştırma görevlisi E.Ö. ile havalimanında memur olduğu öğrenilen A.K. gözaltına alındı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir öğretmen gözaltına alındı

Ankara merkezli 21 ilde başlatılan operasyonlar kapsamında, İslahiye Teknik Meslek Anadolu Lisesinden öğretmen Turgut T, gözaltına alındı.

İzmir'de bir memur gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2010 yılındaki KPSS'de usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine Ankara merkezli 21 ilde başlatılan operasyon kapsamında, kimliği açıklanmayan ve Çiğli Kaymakamlığı'nda memur olduğu bildirilen bir kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa'da bir öğretmen gözaltına alındı

KPSS'de usulsüzlük iddialarına yönelik Ankara merkezli 21 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir öğretmen gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan öğretmen F.B, emniyetteki işlemlerin ardından Ankara'ya gönderilecek.

Kahramanmaraş'ta bir öğretmen gözaltına alındı

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, KPSS'de usulsüzlük iddiaları üzerine Ankara merkezli 21 ilde başlatılan operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan ortaokul öğretmeni Muammer K'yı gözaltına aldı.

AJANSLAR

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber