Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

KPSS'de usulsüzlük soruşturması

Tüm Eğitim-Sen Genel Sekreteri Beydoğan: "2010 yılı KPSS'deki usulsüzlüklere ilişkin soruşturmaya müdahil olmak için savcılığa başvurduk"

KPSS'de usulsüzlük soruşturması

SİİRT (AA) - Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Tüm Eğitim-Sen) Genel Sekreteri Mithat Beydoğan, 2010 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'ndaki (KPSS) usulsüzlüklere ilişkin yürütülen soruşturmaya müdahil olmak için Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunduklarını söyledi.

Beydoğan, Siirt Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, müdahil olmak için başvuruda bulundukları KPSS'deki usulsüzlük soruşturmasının takipçisi olacaklarını belirtti.

KPSS'de soruları sızdıran kişiler hakkında gerekli incelemenin yapılmasını istediklerini kaydeden Beydoğan, şöyle dedi:

"Türkiye kamuoyu tarafından bilindiği gibi 2010 yılında yapılmış olan KPSS'deki usulsüzlüklere ilişkin soruşturmaya müdahil olmak için müracaatlarımızı yaptık. Yapılan sınavlarda soruları sızdıran kişiler hakkında gerekli incelemelerin yapılması ve bunların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. KPSS usulsüzlüğüyle kamu kuruluşlarına yerleşenlerin bugüne kadar devletten aldıkları paraların da yasal faizi ile tahsil edilmesi gerekiyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber