Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Nisan 2021 - 14:43 Yorum: 0

Kremlin’den Biden’ın görüşme teklifine ilişkin açıklama

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e görüşme teklifine ilişkin, "Bu yeni bir teklif, üzerinde...

Kremlin’den Biden’ın görüşme teklifine ilişkin açıklama

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e görüşme teklifine ilişkin, "Bu yeni bir teklif, üzerinde çalışılacak ve analiz edilecek" dedi.

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yaptığı görüşme teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin zirvenin yeri ve zamanına ilişkin sorusunu yanıtlayan Peskov, "Toplantının detayları hakkında konuşmak için henüz çok erken. Bu yeni bir teklif, üzerinde çalışılacak ve analiz edilecek" dedi. Liderlerin toplantı konusunu daha sonra diplomatik kanallar aracılığıyla görüşeceğini ifade eden Peskov, görüşmede karşılıklı çıkarlar doğrultusunda ikili ilişkilerin değerlendirileceğini söyledi. Peskov, görüşmede ele alınacak konularla ilgili henüz bir planlama yapılmadığını belirtti.

Beyaz Saray tarafından dün yapılan açıklamada, Biden'ın telefon görüşmesinde Putin'e ABD ve Rusya'nın karşı karşıya olduğu tüm sorunları tartışmak için üçüncü bir ülkede bir toplantı önerdiğini belirtilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber