Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 17:08 Yorum: 0

Kreşte şiddet gören çocuğun babası konuştu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde özel bir kreşte kadın öğretmenler tarafından şiddet uygulanan çocuklardan birinin velisi olan Nuri Özpınar, "Çocuğum...

Kreşte şiddet gören çocuğun babası konuştu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde özel bir kreşte kadın öğretmenler tarafından şiddet uygulanan çocuklardan birinin velisi olan Nuri Özpınar, "Çocuğum kreşin bulunduğu sokağa girmeye korkuyordu" dedi.

Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi'nde özel bir kreşte öğrenim gören yaklaşık 35 çocuktan bazıları, kreşte görevli öğretmenlerin terlikli ve tekmeli şiddetine maruz kaldı. Öğretmenlerin öğrencilere şiddet uygulayıp göbek atması, kreşin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kreşte miniklere şiddet uyguladığı iddia edilen 4 öğretmenden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 öğretmen ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Sokağa girdiğimizde çocuğum terlemeye başlıyor ve korkarak farklı tepkiler veriyordu"

Şiddete maruz kalan bir öğrencinin velisi Nuri Özpınar, "Benim çocuğum da bu kreşte okuyordu. Çocuğum ağır engelliydi. 2017 yılında bu kreşte öğrenim gördü. Ben çocuğumla birlikte dışarı gezmeye çıktığımda çocuğum kreşin bulunduğu sokağa girmeye korkuyordu. Sokağa girdiğimizde çocuğum terlemeye başlıyor ve korkarak farklı tepkiler veriyordu. Ben birkaç kez kreşe giderek durumu anlattım ancak kreşteki öğretmenler "bizimle alakalı değil" dediler. Bu olay olduktan sonra ben de adliyeye gelerek görüntüleri izledim ve şoke oldum. Yetkililerin gereğini yapmasını istiyoruz" dedi.

Kreşte şiddet gören çocuğun babası konuştu

Kreşte şiddet gören çocuğun babası konuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber